Region
Emiteri
O nama
Marketing
Kontakt
Početna
Vesti
Agroekonomija
Povrtarstvo
Ratarstvo
Analiza zemljišta
Etno turizam
Hortikultura
Manifestacije
Mehanizacija
Organska proizvodnja
Ostale teme
Pčelarstvo
Stočarstvo
Zaštita životne sredine
Voćarstvo
Agrodan emisija
Agro preporuka
Mali oglasi
Agro preporuka
354
Zaštita biljaka od niskih temperatura u plastenicima
Stručnjaci podsećaju da pri niskim spoljnim temperaturama, u plastenicima bez grejanja može doći do oštećenja biljaka. Ukoliko pod uticajem trajnih
Agro preporuka
657
Faktori koji utiču na prezimljavanje strnih žita
Agronomi često podsećaju na ulogu koju agrotehničke mere imaju na prezimljavanje ozimih kultura. Na otpornost biljaka strnih žita na niske
Agro preporuka
661
Pravilno skladištenje crnog luka
Da bi se crni luk duže očuvao, a gubici smanjili na najmanju moguću meru, veoma je važno njegovo pravilno skladištenje.
Agro preporuka
269
Nega i presađivanje novogodišnje jelke
JKP „Zelenilo – Beograd“ apeluje na građane da i ove godine kupuju jelke sa busenom, jer time utiču na zaštitu
Agro preporuka
786
Krečenje stabala voća
Pravo vreme za krečenje stabala voća je jesen, a ne proleće, kako mnogi veruju. Debla voćaka se u ovom periodu
Agro preporuka
609
Obavezan pregled mesa na trihinelozu
Nakon klanja svinja, a pre upotrebe mesa i mesnih prerađevina obavezno bi trebalo uraditi trihineloskopski pregled uzorka mesa u najbližoj
Agro preporuka
382
Preventivne mere pri čuvanju kukuruza u klipu ili zrnu
Obično se pri izrazito sušnim proizvodnim sezonama pred berbu merkatilnog kukuruza evidentira prisustvo gljiva koje prouzrokuju različite vrste plesni. Štetni
Agro preporuka
289
Prisustvo poljskih miševa u usevima pšenice
Na području Regionalnog centra Vrbas, ozime pšenice se nalaze u fazi bokorenja, 3 – 4 stabla razvijeno. Vizuelnim pregledom useva,
Agro preporuka
236
Dezinfekcija opalog lišća u voćnjacima
Infekcije na voćnim zasadima mogu se sprečiti primenom fungicida u određenim vremenskim intervalima tokom cele vegetacione sezone. Cilj tretmana je
Agro preporuka
205
Prevodjenje ovaca sa pašnjačkog na stajski način ishrane
Pravilna ishrana i nauka o ishrani ovaca daje veliki doprinos ovčarstvu, utiče na nivo proizvodnje, ali i na smanjenje utroška
1
…
22
23
24
25
26
27
28
…
32