„Šumadijski ćevap“ najbolji

Kragujevački kuvari su svetski šampioni u roštiljanju. Na najvećoj smotri kulinara pod nazivom „Svetski majstori grilovanja“ u rumunskom gradu Kluž Napoka, tim kuvara iz kragujevačke Horeka asocijacije proglašen je apsolutnim pobednikom. Žiriju su se predstavili sa „Šumadijskim ćevapom“ pripremljenim na internacionalni način i u Kragujevac doneli zlatnu medalju. Titulu prvaka sveta osvojili su mladi kuvari  Vladisav Milošević, Miloš Totović i Nemanja Milovanović. Za Šumadijski ćevap tim zlatnih kuvara kombinovao je nama poznate namirnice od kojih se inače priprema ovo jelo, ali su u specijalitet dodavali i sastojke koje nisu karakteristične za našu kuhinju. 

 

Celu vest možete pogledati ovde…

 

 

Miloš Totović, kuvar iz Kragujevca

 

 

 

 

Vladisav Milošević, kuvar iz Kragujevca

 

 

 

 

Nemanja Milovanović, kuvar iz Kragujevca

 

 

 

 

Vladimir Arsenijević, mentor

 

 

Pogledajte još: